Linkkejä lestadiolaisuudesta

Linkit tarkastettu 12.12.2006 klo 1:30.

Muita vastaavia sivustoja
Eri suuntausten sivustoja
Muuta

Kirjapörssi: Lue Kirjoita. Tämä vieraskirja on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet lestadiolaisuutta käsittelevästä kirjallisuudesta ja lehdistöstä. Sivujen tarkoituksena on mahdollistaa hallussanne olevan materiaalin vaihto. Tarjotkaa siis teillä olevia ylimääräisiä kirjoja ja lehtiä tällä palstalla niitä etsiville. Samoin voitte ilmoittaa palstalla, mikäli etsitte jotakin tiettyä kirjaa tai lehteä.

Ruukku-sivuston Ilmoitustaululla on myynnissä kirjallisuutta.

Voit seurata eri foorumien keskusteluja foorumikatsauksessa.

Esikoislestadiolaisuus
Sivustoja
Keskustelupalstoja
Rauhansanalaisuus
Sivustoja
Keskustelupalstoja
Vanhoillisuus
Opistoja
Rauhanyhdistysten kotisivuja

SRK julkaisee sivullaan jäsenjärjestöjensä yhteystietoja kotisivuosotteineen. Lestadiolaisuus.info:n sivuilta vastaavat tiedot on poistettu. Rauhanyhdistysten yhteystietoja ja kotisivuja on listattuna myös sivustolla www.rauhanyhdistys.fi.

Voit kuunnella seuroja netin välityksellä Tornion Rauhanyhdistykseltä sunnuntaisin klo 17.00 Suomen aikaa. Seuroja lähettävät myös Vaasanseudun rauhanyhdistys, Helsingin rauhanyhdistys, Kuopion rauhanyhdistys ja Taalainmaan rauhanyhdistys.

Sivustoja
Keskustelupalstoja

Monet keskustelupalstat ovat yksityisten ihmisten ylläpitämiä. Niihin tulee suhtautua sen mukaan. Näiden keskustelupalstojen lisäksi on useita pienehköjä palstoja, joilla ei ole laajempaa merkitystä.

Blogeja
Päivitetty 21.05.2009 14:52
© Lestadiolaisuus.info

Sponsored by ProKarelia