Tietoa sivustosta

Sivustolle tuotetaan sisältöä ja ylläpidetään teknisesti vapaaehtoisvoimin. Tekijät tekevät sitä oman toimensa ohella. Kaikki kiitos heidän vaivannäölleen. Sivuston ylläpidon osoitteet löytyvät allaolevista yhteystiedoista.

Sivuston artikkeli-tietokannassa on tällä hetkellä yhteensä 859 artikkelitietoa (paikkakuntiin liittyvät artikkelit eivät ole mukana). Artikkelien tiedot ovat peräisin julkisista lähteistä (katso käyttöehdot, tietosuoja). Tietoja lisätään sivuilta koko ajan tietokantaan. Uusia tietoja voi lähettää valikon Lisää-toiminnon kautta.

Mikäli haluat kommentoida sivuja tai etsit lisätietoa herätysliikkeestä, ota yhteyttä sivuston toimitukseen (alla). Kommentit ovat todella tervetulleita, joten rohkaise mielesi, ja ota yhteyttä valikosta löytyvällä palautesivulla!

Yhteystiedot

Lestadiolaisuus.info sivuston sisällön toimittaja löytyy osoitteessa .

Sivuston tekninen toteutus löytyy sähköpostiosoitteessa . Lähettäkää tiedot toimimattomista linkeistä ja muista korjauksia vaativista asioista palatuesivulla. Sitä luetaan useammin.

Palvelinkone

Palvelinkoneena käytetään ProKarelian sponsoroimaa palvelinta. Kiitokset ProKarelialle.

Sivusto siirtyi joulukuun 2006 alussa uudelle palvelimelle. Sivuston lukijalle tästä ei pitäisi olla minkäänlaisia muita vaikutuksia kuin palevlun paraneminen.

Sivuilla on käytetty ilmaisia graafisia kuvakkeita Free Gifs and Animations sivustolta.

Uudistusprojekti

Joulukuussa 2004 käynnistyi sivuston uudistusprojekti. Projektin tarkoituksena on korjata sivuston pahimmat virheet ja edelleenkehittää sivustoa. Pahimpia virheitä ovat ollet toimimattomat linkit, tekstien turha koristeellisuus (esim. alleviivauksin, joka sekoittaa ne klikattaviin linkkeihin) ja saman tiedon esiintyminen monessa paikassa (parhaimmillaan kolmessa).

Uudistuksen periaatteena on tarjota helposti navigoitava sivusto. Sivut on suunniteltu kevyiksi, päähuomio sisällössä. Näin sivut latautuvat nopeasti myös hitailla yhteyksillä. Huom: Menu ei kellu Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme käyttämään esim. Firefoxia. Tyylisivun CSS 3 mukainen opacity aiheuttaa virheitä validaattoriin.

Uudistusprojekti pääsi uuteen vauhtiin palvelinkoneen vaihdon jälkene parantuneiden hallintatyökalujen ja yhteyksien ansiosta.

Kehittely jakautuu seuraaviin päävaiheisiin:

  1. Toimimattomien menujen korjaus, toimimattomien linkkien korjaus
  2. Tekstien pelkistys muodollisista roskista, ulkoasun kohentaminen, validointi
  3. Artikkelit ja viitteet tietokantaan
  4. Kuvamateriaalin hallinta albumilla

Jos haluat ottaa osaa sivuston ylläpitoon tuottamalla materiaalia sivustolle tai avustaa teknisesti, ota yhteys sivuston päätoimittajaan (yhteystiedot yllä). Apuvoimat ovat erittäin tervetullutta. Tehtäviä on helpoista vaativampiin. Lisätietoja sivuston tekniikasta saat tekniseltä ylläpidolta.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Päivitetty 09.02.2007 07:19
© Lestadiolaisuus.info

Sponsored by ProKarelia