Lestadiolaisuus.info -sivujen käyttöehdot

Lestadiolaisuus.info tarjoaa sivut ja niillä esitetyt tiedot sellaisenaan. Kuka tahansa voi lukea ja käyttää tietoja.

Kopiointilupa

Lestadiolaisuus.info sivustolta saa kopioida tietoja. Mainitse lähde Lestadiolaisuus.info tietojen mukana, jos tieto on Lestadiolaisuus.info -sivuston tuottamaa. Lehtiartikkelien tietoja saa kopioida ilman merkintää, mutta sen voi laittaa mukaan.

Tietosuoja

Lestadiolaisuus.info sivustolla esitetyt henkilöiden nimet ja tiedot ovat peräisin julkisista lähteistä. Julkisia lähteitä ovat Suomessa ja muissa maissa ilmestyvät sanoma- ja aikakauslehdet, uutistoimistot, lehdistötiedotteet, julkilausumat, kokouspöytäkirjat, julkisluonteiset haastattelut, yms.

Mikäli joku sivustolla esiintyvä henkilö haluaa nimensä pois, lähetä tieto palautelomakkeella yhteystietoinesi. Mahdollisuuksia on kaksi. 1) Tiedot julkaistaan anonyyminä ja 2) tietoja ei julkaista ollenkaan. Anonyyminä julkaisemisessa tiedon tuottajan nimeä ei julkaista, mutta tieto julkaistaan. Mielestämme tämä olisi hyvä ratkaisu monissa 2-kohdan tapauksissa.

Vastuut

Lestadiolaisuus.info ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lestadiolaisuus.info esittämään tiedot neutraalisti ja objektiivisesti. Lestadiolaisuus.info ei ole vastuussa korvaamaan mitään, mitä mahdollista vahinkoa nämä sivut aiheuttavat käyttäjälleen tai hänen sidosryhmälle. Lestadiolaisuus.info pyrkii esittämään tiedot kohdetta loukkaamattomalla tavalla.

Päivitetty 05.02.2007 01:39
© Lestadiolaisuus.info

Sponsored by ProKarelia